top of page
anders-jilden-Sc5RKXLBjGg-unsplash.jpg

Integritetspolicy

Denna integritetspolicy beskriver hur vi som investeringsbolag samlar in, använder och skyddar personlig information som vi samlar in från våra kunder. Vi tar integriteten hos våra kunder på största allvar och vidtar alla rimliga åtgärder för att skydda och säkra den personliga informationen. Genom att använda våra tjänster samtycker du till vår insamling och användning av din personliga information enligt beskrivningen nedan.
 

Insamling av personlig information
Vi samlar in personlig information från våra kunder i syfte att tillhandahålla våra investeringstjänster och uppfylla våra rättsliga skyldigheter. Den personliga informationen kan inkludera namn, emailadress, adress och telefonnummer.


Användning av personlig information
Vi använder den personliga informationen för att administrera och hantera våra investeringstjänster, kommunicera med våra kunder, uppfylla våra rättsliga skyldigheter och förbättra våra tjänster. Vi kan också använda informationen för att analysera trender och beteenden i syfte att förbättra vår verksamhet.


Ändringar i integritetspolicyn

Vi kan uppdatera denna integritetspolicy vid behov. Eventuella ändringar i integritetspolicyn kommer att publiceras på vår webbplats och träder i kraft omedelbart efter publicering. Vi rekommenderar att du regelbundet granskar integritetspolicyn för att vara informerad om eventuella ändringar.

Dina rättigheter
Som kund har du vissa rättigheter gällande din personliga information. Du har rätt att begära åtkomst till, korrigering av, eller radering av din personliga information. Du har även rätt att begränsa behandlingen av din information och invända mot behandlingen i vissa fall. För att utöva dina rättigheter kan du kontakta oss genom att använda kontaktinformationen nedan.


Om du har frågor eller funderingar angående vår integritetspolicy eller hur vi behandlar din personliga information, är du välkommen att kontakta oss via följande kontaktuppgifter:
 

Ståhlberg Invest AB
niclas@stahlberginvest.se

+46 (0) 703 92 34 08

bottom of page